What is the exact difference between ELCB and MCCB?

تم إضافة السؤال من قبل Jackues Rajan , HVAC Engineer , ARN Technical Services LLC
mahemood  khan
من قبل mahemood khan , Manager Engineering , PVR LIMITED

ELCB-Earth leakage circuit breaker.

MCCB-Miniature case circuit breaker

kishor l s
من قبل kishor l s , electrical engineer , Wyndham

ELCB- current leakage protection

MCCB- current overload protection :)