What are the two basic ways of handling the subordinates as a team leader in your profession?

تم إضافة السؤال من قبل Sheeraz Ahmad Butt , Project Sales Manager , AZIZ STEEL GROUP
تاريخ النشر: 2017/10/30
Fady Fawzy  Fadlallah
من قبل Fady Fawzy Fadlallah , Senior Corporate lawyer & Managing Partner , " LawCore Egypt Law Firm " Fady Fawzy Fadlallah & Partners

1- pacience

2- full understanding of the issue to be able to transmit to the team