ما هي أهم النصائح التي تقدمها للخريجيين الجدد من كافة التخصصات لايجاد فرصة العمل ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ayham Milhem , Senior Civil /Assistant Resident Engineer , AlGurg Consultants
تاريخ النشر: 2013/10/19
hussein hamdy
من قبل hussein hamdy , senior assistant Auditor 1 , Mazars mostafa shawaki

على حسب خبرااتى المتواضعة وتقديمى الى عدد كبير من البنوك والشركات انصح بالتالى:

1-الانجليزى هو المطلوب الاول بالنسبة لصاحب العمل بالنسبة لحديثى التخرج

2- نصيحة لا تاخذ كورسات محاسبية الا لما تشتغل الاول بمعنى اذا اشتغلت فى مكاتب المحاسب خد CPA او اذا اشتغلت فى شركة مثلاً خذ cma

fبمعنى ان كل وظيفة لها الكورسات المفيدة لها و لازم تعرف انت عاوز تشتغل اه بالضبط و لما تشتغل تاخد الكورسات