HI MY mobile number is 0501407061 ,I recieve this SMS This mobile number is already linked to a Bayt.com account?

تم إضافة السؤال من قبل Issam Alqaddoumi , MEP Coordinator , Teejan Trading & Contracting Company - United Arab Emirates
تاريخ النشر: 2017/11/07
Issam Alqaddoumi
من قبل Issam Alqaddoumi , MEP Coordinator , Teejan Trading & Contracting Company - United Arab Emirates

why I recieve this SMS WHEN MY MOBILE  no. added