How to build deep, solid, strong lasting relationships between teachers and learners; between colleagues, between different actors of the same system?

تم إضافة السؤال من قبل khalissa cheniti , استاذ-باحث , جامعة فرحات عباس سطيف
تاريخ النشر: 2017/11/10
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Wow, what a huge question. The answer cannot be one for all. But in any case, if you wanna such long relations, you have to learn to compromise and like your pals, and be flexible inmany things