س: عند إيقاف صبة الاسقف لضرف ما يكون التوقف عند (زيرو شير) او عند (زيرو مومنت)؟

تم إضافة السؤال من قبل Yaser Farae Ali Ahmed Al-Mqrammy , مستشار محافظ محافظة المهرة لشؤون المياه والصرف الصحي , وزارة الإداره المحلية اليمنية
تاريخ النشر: 2017/11/10
ahmed elshakaa
من قبل ahmed elshakaa , مساح عام ادارة الدراسات التابعه لوكالة المشاريع , Harbi

انا ممكن اقف عنند الزيرو شير

Mohamed Aziz
من قبل Mohamed Aziz , Construction Engineer , ACME International General Trading & Contracting

فى رأييين فى اجابه السؤال ده و الرأيين ليهم انصارهم

بس انا غالبا بميل للرأى اللى بيقول زيرو مومنت