What are bold decisions, when can they be taken and what risks can these decisions pose?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2017/11/15
HEMANATHAN SAMPATH SAMPATH
من قبل HEMANATHAN SAMPATH SAMPATH , Security Compliance and Risk Management , IBM

Based on the sign off from the customer , exceptions to be created to on impact service to be owned by client