كيف يمكننا التخلص من العادات السئية وكسر قانون الربط وإحداث عملية إحلال بعادة ايجابية ؟

تم إضافة السؤال من قبل Islam Ahmed shehata abas , مدون , شركة جوجل
تاريخ النشر: 2017/11/27
fatma mohamed ahmed
من قبل fatma mohamed ahmed , وحده تضامن اجتماعى ببهتيم , وحده تضامن اجتماعى ببهتيم

اول حاجه اشوف العاده السيئه دى ايه هى وحد هى ممكن تتعدل بعاده صالحه ام لا ام ان كانت العاده السيئه لا تصلح ان تتعدل ان تكون صالحه ف فكر بشئ يكون فى تخصص دراستك وابداء فى التخطيط له وابدا التنفيذ