How many degrees of freedom (constraint) do a "fixed" or "built-in" end of a cantilever beam need to be given for structural analysis?

تم إضافة السؤال من قبل Jaffar Sadiq Ahmed Basha , Engineer , Tech Mahindra
تاريخ النشر: 2013/10/19
BIBIN N
من قبل BIBIN N , Stress Engineer , AeroEuro Engineering India Pvt Ltd.

It should be fully fixed. All the6 degrees of freedom should be arrested.