What is the system of effective HR Audit?

تم إضافة السؤال من قبل Shemul Barua , Senior Manager(HR & Compliance) , BSA Group of Companies
تاريخ النشر: 2017/12/04
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

I'll follow ....... Thanks for the question

Obaid ur Rehman
من قبل Obaid ur Rehman , HR Executive , Al Bahr Al Arabi Marine Engineering Services

 System of effective HR audit helps to carry out a thorough assessment of your HR effectiveness. Commonly audit requires areas include: Compensation System, Policies & Procedures, Performance Appraisal System and Health & Safety Practices.