Describe Output VAT and Input VAT?

تم إضافة السؤال من قبل Saji George , FINANCIAL ANALYST / SR. ACCOUNTANT , METSCCO HEAVY STEEL INDUSTRIES LTD
تاريخ النشر: 2017/12/05
Saji George
من قبل Saji George , FINANCIAL ANALYST / SR. ACCOUNTANT , METSCCO HEAVY STEEL INDUSTRIES LTD

Output Tax - VAT collected by a registered taxable person (Supplier). ie VAT collected on taxpayer's sales.

Input Tax - VAT paid on a taxable supply of goods and services. ie VAT Paid on a taxpayer's purchase.