What is DLCI in cisco ?

DLCI, or Data Link Connection Identifiers,

تم إضافة السؤال من قبل Giddaluru Satheesh Kumar , Network Engineer , Pegasus International Computer Co.W.L.L
تاريخ النشر: 2017/12/06
Giddaluru Satheesh Kumar
من قبل Giddaluru Satheesh Kumar , Network Engineer , Pegasus International Computer Co.W.L.L

DLCI, or Data Link Connection Identifiers, are normally assigned by a frame relay service provider in order to uniquely identify each virtual circuit that exists on the network