As a foreigner, what is the most difficult thing about learning Arabic?

تم إضافة السؤال من قبل Zain Khater , Project Supervisor – StartUp Project , Injaz
تاريخ النشر: 2017/12/13
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

For me as a Russian - system of left-to0right writing, then new strange letters and their 4 types of writing, the strange sound system and the absence of vowels in words