Which has been the most effective advertising campaign in your country and why it appealed to you the most ?

تم إضافة السؤال من قبل PRADEEP MEHRA , CEO , Angel international Inc.
تاريخ النشر: 2017/12/15
boualem larbi
من قبل boualem larbi , مراقب , الديوان الوطني للاحصائيات

Hello, The most popular advertising campaigns in the ocean are advertising campaigns for phone calls because they have become a daily means of communication among people