What would be the biggest challenge in 2018 with respect to Online Security?

تم إضافة السؤال من قبل Ramakrishnan Jayabalan , Technical Lead , Verizon, VCM/VBM Transformation
تاريخ النشر: 2017/12/28
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Ransomware (which can even reach clouds)

Abdur Rehman Andani
من قبل Abdur Rehman Andani , Senior IT Auditor , Ali Zaid Al-Quraishi

Information stealing via Malware which can be used for cyber attacks.