What is the most. important part of chemical engineering i have to focus on it. when i want to get better opportunities to apply for a job?

تم إضافة السؤال من قبل kaled abed , أستاذ مساعد , الجامعة الاسمرية الإسلامية
تاريخ النشر: 2013/10/20
محمد حسن محمود سرحان
من قبل محمد حسن محمود سرحان , Ceramics Material QC , Emaar Tohama

Transfer Phnomena, Unit Operation and Chemical Engineering Fundamentals and dvanced