Why does everyone love Elon Musk?

تم إضافة السؤال من قبل Mariam Eid , Marketing and Communications Manager , Executive Solutions
تاريخ النشر: 2018/01/02
Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Elon Musk is a superhero in business world- Zip2, PayPal, Tesla, SpaceX & SolarCity. Actually, he’s an iconic figure and quite idolized in several sub-cultures. Space nuts. Business freaks. Cleantech lovers. Electric car enthusiasts. Coding nerds. And surely others as well.

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

It is possible to clarify the question to find out the answer to it