HOW TO SELECT NO OF JET FANS WITHOUT THE KNOWLEDGE OF CFD analysis for 1 lakh sft basement ?

تم إضافة السؤال من قبل SHWETA THIKADE
تاريخ النشر: 2018/01/07
Armand Andruszkiewicz
من قبل Armand Andruszkiewicz , Director

Why do you want to use it in basement? Is it open space and you need desmoking system? Generally jet fans are suitable to use it in tunnels and car parking space. Give me more details about the basement and purpose of the jet fans.

Best regards,

Armand