What are the required skills to work in the Internet of things field?

تم إضافة السؤال من قبل Nada AlQadi , Product Management Analyst , Lean Business Services
تاريخ النشر: 2018/01/09
Nawaf Alosaimi
من قبل Nawaf Alosaimi , Project management and Control section manager , TAWAL-Telecommunications Towr Company

many skills requaired to work in internet of things field, since it's  an intersect between networking, big data and computer enginnernig. you need to have how data flow between different devices.