_ is a receipt issued by a carrier for merchandise to be delivered to a party at some destination?

 A. Packing list B. Proforma invoice C. Bill of lading D. None of the other alternatives apply

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2018/01/11
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

C. Bill of lading   -----------------------------

Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option C. Bill of lading is correct answer