What are the guidelines one should follow to make one's cv catchy to your employers?

تم إضافة السؤال من قبل MOUTUSHI PAL , English and Value Education teacher , OLIVE INTERNATIONAL SCHOOL,Al THUMAMA,QATAR
Syed Farhan Naseer
من قبل Syed Farhan Naseer , Senior Facility Executive , Jones Lang LaSalle

Keeping the CV simple, easy to understand and highlight your strengths in the respective expetise.