A period of time in work weeks which includes non-working days is called?

 A. Elapsed Time B. Effort C. Earned Time D. Duration

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/01/18
Muhammad Bello  Ibrahim
من قبل Muhammad Bello Ibrahim , English Teacher , American Language Institute

Elapsed time is what the period of time in work that includes non-working days is called

Prem Ballabh Naugain
من قبل Prem Ballabh Naugain , Senior Administrator/ Administration Manager , Gulf Industrial & Marine Services Company W..L.L.

At the end of the week, a 24 hour rest as Day-Off

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: A ------------------