As a freelance translator, what would you do when a client is dissatisfied with your submitted translation?

تم إضافة السؤال من قبل Lina Samer , Digital Media Graphic Designer , iDirection
تاريخ النشر: 2018/01/28
ورد جوري
من قبل ورد جوري , مدربة الفنون والابداع والابتكار بمراكز الأطفال , مركز مغيدر للفنون- مركز لين آند ارت -مملكة الابتكار

I am not an interpreter. I can not answer a specialty other than my specialization in arts and handicrafts only

احمد المغاريز
من قبل احمد المغاريز , مترجم , Knowledge Point

first you should discuss him to know what made him dissatisfied ...then if he is correct you should improve your translation to meet his demands

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

 I'll follow ......thank you for your invitation