How to find chiller efficiency?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Qayum , Planning Engineer , Darwish Group (UAE) & Dubai Airports
تاريخ النشر: 2018/02/02
Abdul Qayum
من قبل Abdul Qayum , Planning Engineer , Darwish Group (UAE) & Dubai Airports

I am taking about efficiency not capacity of chiller, how efficiency the chiller is giving at what COP

Eyad Faisal
من قبل Eyad Faisal , Operation Team Leader , Johnson Controls York

the capacity formula is :

(500 * GPM * delta T ) divided by 12000 to get the capacity in tons