Where can job seekers go for walk in interviews in Dubai for Civil Engineering/Planning/ Construction jobs?

تم إضافة السؤال من قبل yousuf ali , Road/Highway Design Engineer , Prime Engineering & Testing Consultants.
تاريخ النشر: 2018/02/03
manauvar karim
من قبل manauvar karim , PROJECT MANAGER (MEP) , AERGON GLOBAL CONSTRUCTION (QATAR)

I CAN'T GO FOR WALK IN INTERVIEWS IN DUBAI.

قادة كوريد
من قبل قادة كوريد , الادارة العامة وتسيير ملفات خاصة بالتامين السيارات والحوادث , شركة قطر للتامينات

Iam adminstrative societe assurance lisense droit et adminstratin universite oran algeria experiece 12