Project Cost Magmt Plan is created as a part of which process: 1.Develop Project Management Plan 2.Estimate Costs 3.Determine Budget 4.Control Costs?

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Alam , Deputy Manager - QS , M3M India Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2018/02/16
Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

Cost management plan is always part of project management plan. This may verify by getting through PMBOK 6 guide.

Faisal Alam
من قبل Faisal Alam , Deputy Manager - QS , M3M India Pvt. Ltd.

As far as I know, cost management plan is the part of project management plan.