لابد وان نعرف واكيد الكل عارف ان اى وظيفه محترمه لابد من تدخل الكوسه فيها قصدى الوسطه صح ولا غلط ارف الرد ايه !

تم إضافة السؤال من قبل صبرى محمد عنتر عبدالستار , مشرف تسويق محافظه الشرقيه , مسئول تسويق فى احدى شركات البولى بروبلين
تاريخ النشر: 2013/10/21

اكيد لاء ما بايد هيكلانو رح تكون على حساب ناس تانية اجدر منو

salah alashqar
من قبل salah alashqar , مستشار إداري Management Advisor Group/ مدير اداري - Administrative Manager , استرا / مجموعة العمري العقارية / أسكو / مجموعة آل مترك

لا  لا  ...........  !   ليس شرط ان يكون العمل  والدخل المحترم من خلال الواسطة  .

هناك اناس كثر ...  مميزون  -  مبدعون  - مطورين للعمل بشكل فعال  .. معظم الشركات تبحث عنهم ...   لانهم يجيدوا ما يعملوا بكفائه  .

الواسطة موجودة في كل مكان  ...  ولكن نسبتها قليله   .