Which of the following will have the greatest impact on a product or service's reliability and maintenance?

characteristics? A. Function. B. Implementation C. Design. D. Cost. E. Fabrication.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2018/03/07
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

C. Design. -------------------------------

يوسف دمدوم
من قبل يوسف دمدوم , مهندس و مسير , مقاولة اشغال البناء

Thank you for the invitation

I agree the option E