Which of the following options would you take to determine what impact a change had?

 A. Re-evaluating the work breakdown structure. B. Performance measurement. C. Assessing the communication policy. D. Reviewing the earned value.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2018/03/14
Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option B is correct choice.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

B. Performance measurement.