Is audit compulsory for a partner whose partnership firm is liable for compulsory audit U/S 44AB ?

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMED YUNUS
تاريخ النشر: 2018/03/19
NIRAJAN ADHIKARY
من قبل NIRAJAN ADHIKARY , Accountant , Ghulam Mujtaba Transport LLC

Yes,an audit is compulsary for every firm.Audit creats an important role to upgarde the business and finalized the condition of company and weekness of company too.

Financial date is the main theme of auditing.