The authority to accept or reject a requested change in a large and complex project, should rest with _?

 A. The sponsor.B. The president. C. The change control board. D. The client. E. The project manager.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2018/03/21
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

C. The change control board. ------