What kind of resources you want to use for operational management of your business?

تم إضافة السؤال من قبل Sadhin Edathodikayil , Manager Operations , Anathoth IT Solution
تاريخ النشر: 2018/03/26
Tenseng NG
من قبل Tenseng NG , IT Manager , SGS (Singapore) Pte Ltd & SGS (Malaysia) Sdn Bhd

A person with IT skill and hands-on experience in IT/Business Operation experience

problems solving sercie & support solutions

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

I will use  sequentially the following:

  • Human Capital
  • Information Capital
  • Financial Capital