How would you approach a short sales cycle differently than a long sales cycle?

Difference between short sales cycle & long sales cycle?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Rizaan , Centre Incharge , Al Hind Academy Of Airlines Studies
تاريخ النشر: 2018/03/26
Jomar Zeta
من قبل Jomar Zeta , PLDT Marketing PLDT Marketing , HARVY COMBALICER JOHN KENNETH PEREGRIN

good morning mam and sir would you like to avail  our promo?