After graduation seeking a job or continue studying for master degree ?

في رأيك ، كمهندس حديث التخرج : ماذا تود أن تفعل بعد التخرج و لماذا ؟ هل تود البحث عن وظيفة و الحصول على بعض الخبرات أم تود إكمال دراستك لنيل درجة الماجستير (خاصة إذا تخرجت بمعدل ممتاز من الكلية أو الجامعة) ؟ و لماذا ؟ In your opinion , as a Fresh Engineer :What would you like to do after graduation and why? Making some experience and seek a job or continue studying for Master degree (specially if you graduated at a an excellent degree and you think you have a chance for a scholarship in an international university) ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhannad AbdulRaouf , Structural Designer (Freelancer) , Freelancer
تاريخ النشر: 2013/10/22
SUBHASHISH BHATTACHARYA
من قبل SUBHASHISH BHATTACHARYA , Asst. Manager-AutoCAD Drawing & Technical Documentation , Jindal Steel & Power Ltd.

If you get a good offer(may be through campus interview)after graduation,go for job because now a days it's very difficult to get any good job.If you don't get it then you can continue your study,furher can be try for job.

Suresh  Limbu
من قبل Suresh Limbu , Document Controller , JTC

Seeking a job continue from last 15 years

haider ali abbasi haidi
من قبل haider ali abbasi haidi , internee Engineer , Laraib Energy

I will go for a job because i have a good CGPA .. I want to practice this theoratical work..

P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

After , graduation , go for job, work for at least 2 year's, and then continue for higher studies.