What is the first thing you notice in CVs, while hiring a person?

- Skill Set - Experience - Nationality - Achievements - If Other please state

تم إضافة السؤال من قبل Taha Shahzad , IT Quality Administartor , ARASCO
تاريخ النشر: 2013/10/22
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

Education + Experience

Asif ali
من قبل Asif ali , Senior HR Officer , Peoples Empowerment and Consulting Enterprise

Experience in the field is more important

Kazi Anwar ul Islam Anwar
من قبل Kazi Anwar ul Islam Anwar , Director, HR, Training & Administration , Nitol Niloy Group (NNG)

I will first notice the individual's 'Experience and Skill' and then look for other qualities.