The industrial generators are not used continuously 6 months what will happen?

تم إضافة السؤال من قبل selumbu raj marimuthu , Field Service Engineer , dormakaba
تاريخ النشر: 2018/04/03
selumbu raj marimuthu
من قبل selumbu raj marimuthu , Field Service Engineer , dormakaba

The prime mover power from battery will dead we have  to replace then also need check the engine oil.