هل يشترط علي موظف البيع او المبيعات ان يكون لديه خبره واذا كان يملك خبره محدوده كبف يقوم بتنميتها ليكون الافضل؟

تم إضافة السؤال من قبل Amr Mohamed Abbas Mohamed Abbas , data entry , طلعت مصطفي
تاريخ النشر: 2013/10/23
amen dawood
من قبل amen dawood , لايوجد , في سوق شعبي وليس شركه

يحاول الدخول اكثر في عمل المبيعات او البيع لازدياده الخبره الكافيه او عن طريق البيع والشراء السلع في الاسواق

asmaa mostafa shehata
من قبل asmaa mostafa shehata , مراجع حسابات , مكتب اسماعيل عصر للمحاسبه والمراجعه

مش شرط يكون عنده خبره لان دى هيكتسبها بالممارسه ...وعشان ينمى خبرته ياخد دورة تنميه بشريه لانه هتفيده جدا فى التعامل مع الاشخاص وتسويق منتجه بسهوله