What officially creates the project A. The project initiating document. B. The kickoff meeting. C. The project charter. D. The statement of work.?

تم إضافة السؤال من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.
تاريخ النشر: 2018/05/23
Zakir Muhammed
من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.

The project charter officailly creat the project.

Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

If I refer to PMI PMBOK, project charter officially create the project.

Suhailyn Lu
من قبل Suhailyn Lu , Procurement Engineer , Decorelle Architecture and Interior Design

A. Project Initiating a document