In which process do you create the Risk Breakdown Structure?

A. Risk Management Planning B. Risk Response Planning C. Risk Identification D. Qualitative Analysis

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2018/05/31
Sherif Shabaan
من قبل Sherif Shabaan , Green Riyadh.. Site Civil Engineer , Al Fahd Company

A. Risk Management Planning

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

Answer: AExplanation: The RBS is part of the Risk Management Plan. It's structured very similarly to an WBS. The RBS helps you to see how risks fit into categories so you can organize your risk analysis and response planning.