هل يشترط على المحاسب ان يتبع على المنهج الذي دارسه ام يتبع على المناهج الجديدة؟

تم إضافة السؤال من قبل Nashwan Wahed Abdullah , رئيس الملاحظين , بنك حكومي
تاريخ النشر: 2018/07/24
zainab lamzoughi
من قبل zainab lamzoughi , Technicien comptable , fiduciaire mouani

يتوجب عليه ان يتبع المناهج الجديدة

islam taha
من قبل islam taha , محاسب , المجموعة المصرية للضرائب

المفروض المحاسب يكون على دراية تامة بكل ما هو جديد فى المحاسبة لان علم المحاسبة كل يوم بيكون فية جديد واللى المحاسب درسة فى الجامعة دى اساسيات فقط واثناء عملك بتعرف المزيد

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

كل لعلوم يحدث فيها تطور وليس بلضرورة ماتتم دراسته صحيح مائة بالمئة علي المحاسب الجيد البحث والتعلم المستمر

AHMED GOMAA MOHAMED ABDALLAH
من قبل AHMED GOMAA MOHAMED ABDALLAH , Senior Auditor , Hilal and Partners -Allinial Global

هو اية المنهج اللي درسة والمناهج الجديده مش فاهم السؤال الحقيقة