Why is Customer Service especially Call Centre work not considered a career?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2018/07/25
M B  Mahadevan
من قبل M B Mahadevan , Senior Project Engineer , We build International

It is simply because it is a thankless job. It is very difficult to convince a customer. The job satisfaction is very minimum. And last but not the least call centre maximum works in night shift.