Hello, is it possible to become a facility security officer(FSO) with a mere years of experience without any formal training?

تم إضافة السؤال من قبل Abanda Nkeshi OSCAR , Site Security Coordinator , GAZ DU CAMEROUN
تاريخ النشر: 2018/08/21
خليفةابوالنور جبرالدار جبرالدار
من قبل خليفةابوالنور جبرالدار جبرالدار , Field Security Radio Operator , United Nations&African Union High Bird Mission In Darfur - UNAMID

Yes,true I agree on that because the secyruty is everyone responssibilty so far you need to secure your home,area,office,car,then the security starting from you and can be develope by training,study till reach professional security .