How can we know that , how many instance of a perticular class object has been created ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohd shahnawaz khan , Associate Project , Cognizant Technology Solution
تاريخ النشر: 2013/10/24
Alaa Banna
من قبل Alaa Banna , Core Banking Development Team Lead , Arabbank PLC

You can create a static attribute and increment it at the class constructor.