Is there a chance to have a job in the maritime field knowing that I am a deck officer in a merchant ship?

تم إضافة السؤال من قبل ouis karim , Officer in charge , entreprise national de transport maritime des voyageurs
تاريخ النشر: 2018/08/29
ROHAIZAD ROOSLI
من قبل ROHAIZAD ROOSLI , Senior Manager APAC Region (Business Development & Operations) , Lucion Marine

To answer your query, kindly email me at

Thanks

Ramiah RAGU
من قبل Ramiah RAGU , Manager - Information & Technology , T.B.A

FOR THAT YOU HAVE TO CONTACT SHIP OWNERS