What is the meaning of PABX ?

تم إضافة السؤال من قبل Yousuf M. Y. Ababneh , Director (colonel) , electronic equipment department / public security directorate
تاريخ النشر: 2013/10/25
Abhiram achar
من قبل Abhiram achar , front OFFICE sales executive , TRIDENT STAFF SOLUTIONS

Private Automated Branch Exchange, used in internal office communications

yahya Muhammed
من قبل yahya Muhammed , رئيس قسم الدراسات والتطوير , الإتصالات اليمنية

private automatic branch exchange