I am a diploma holder with 7 years experience (medical lab technician ) i am serching job in abroad what i can do ?

lab technician job

تم إضافة السؤال من قبل VINAY SHANKAR TIWARI , lab incharge (lab technician) , chandan health care ltd
تاريخ النشر: 2018/09/22
Rizwan Khan
من قبل Rizwan Khan

l am a diploma holder with 7years experience (medical health technician)now I need a job in UAE medical hospital

JACKSON  Migwi
من قبل JACKSON Migwi , Generator Technician , Dyncorp International - Afghanistan

I am a diploma holder in mechanical Engineering

Mustafa Babahani
من قبل Mustafa Babahani , مدرس احياء , معهد الإصلاح

you must to search about your  personnel skills and what you can to add it if you worked with other company ...because maybe there are someone has 10 years experience but your skills will be make a different