What is the most important ,quality control or quality assurance in food factories?

تم إضافة السؤال من قبل Dr Said Hamdy , Food Science and Technology Consultant , German Quality Systems Company TÜO GmbH
تاريخ النشر: 2018/09/30
Dr Said Hamdy
من قبل Dr Said Hamdy , Food Science and Technology Consultant , German Quality Systems Company TÜO GmbH

Both are very important, according to the requirements of HACCP, ISO 22000 and BRC.