Why should I never delay dealing with a guest who has a trouble in communication?

تم إضافة السؤال من قبل Albery Ali
تاريخ النشر: 2018/10/10
Paresh Joshi
من قبل Paresh Joshi , Insurance Advisor , Life Insurance Corporation International

First of all the person who has a trouble in communication is unable to express themselves well. Secondly if left unattended this can lead to a bigger problem / scenario.