In Configuration management, how can I maintain the integrity of baselines?

A. Releasing only approved changes for incorporation into products or services. B. Ensuring that team members adhere to a code of ethical conduct and behavior. C. Analyzing variances by comparing baseline information with actual project data. D. Ensuring transparency across all project management processes and activities.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2018/10/10
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

A. Releasing only approved changes for incorporation into products or services.