الافضل لحديث تخرج العمل في فودافون خدمه عملاء ام مكتب محاسبه وارجو الافاده ب المميزات وعيوب خدمع عملاء فودافون ع المدي البعيد وشكرا لكم؟

تم إضافة السؤال من قبل Waleed Ahmed
تاريخ النشر: 2018/10/19
Ahmad El Raisi
من قبل Ahmad El Raisi , تفتيش وخدمة العملاء ومندوب علاقات عامه وإسعاد المتعاملين , حكومي

المحاسبه افضل من خدمة العملاء لان اغلب الاعلانات والدعايه للمنتج غير صريحه فيقع الموظف في المجامله وعدم المصداقية

من وجهة نظري المتواضعه جدا شركة المحاسبة افضل لان شركة فودافون كل فترة قصيرة بتطاب وظائف في خدمة العملاء و ده راجع انها بتحط مرتب رمزي في اول ست شهور وبعدها المرتب بيزبد و مع انتهاء فترة ال ست شهور بيتم الاستغناء عن الموظفين دول و بيتم الاعلان علي الوظيفة من جديد